Били Хлапето и Михаела Филева с ново парче (+ видео)

2014-05-27 15:59:00
Били Хлапето и Михаела Филева с ново парче (+ видео)
Снимка: Булфото

Били Хлапето и Михаела Филева – любимците на младежите, решиха да обединят музикалните си качества и да зарадват почитателите си с дуетна песен. Те представиха парчето си „В реда на нещата“, както и видеото към него.

 

Песента е част от едноименния дебютен албум на Били Хлапето, който бе официално представено преди няколко дни. Режисьор на видеото е Павлин Иванов – Bashmotion. Музиката е дело на Графа, Били Хлапето и Algoriddim, като последният е отговорен и за аранжимента.

 

Михаела Филева стана известна, благодарение на участието си в музикалното предаване X Factor. В момента тя е едно от най-ярките имена в българската музиката и е любимка на тийнейджърите и младите хора.

 

 

Певицата е родена във Велико Търново на 15 май 1991 година. Започва да ходи на уроци по пиано на 6-годишна възраст, но след няколко месеца разбира, че предпочита да пее, отколкото да свири. Участва в музикалното предаване „Хит минус едно“, след което става негова ко-водеща. През 2010 година е приета на първо място в НМА „Панчо Владигеров“ в специалност „Поп и джаз пеене“. През 2011 година участва в „X Factor“ и става една от трите любимки на ментора си Мария Илиева. Година по-късно става един от изпълнителите в лейбъла на Графа Monte Music Ltd..

 

На 14 септември 2012 година излиза първото парче с нейно участие, което е озаглавено „Когато ти трябвам“. Няколко месеца по-късно на музикалния пазар се появява и песента „Опасно близки“ с участието на VenZy. Следва участие в песента на Графа „А дано, ама надали“ и песента на Абсолютни животни „Дай знак пак“. На 10 септември 2013 година излиза първата самостоятелна песен на Михаела Филева – баладата „Приливи и отливи“, с която певицата участва в кампанията „Зелената песен на България“.

 

Чуйте песента „В реда на нещата“ тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия